miércoles, 10 de marzo de 2010

Denuncias al Ayuntamiento de Palma

EN EL APARTADO DOCUMENTOS A LA DERECHA DEL BLOG PODÉIS DESCARGAR UN CARTA TIPO PARA ENVIAR O PRESENTAR DONDE QUERÁIS. COMO POR LO VISTO ESTE PROBLEMA VIENE DE HACE TIEMPO HEMOS ADAPTADO UNA CARTA QUE ANDABA YA POR INTERNET.

Ante las atrocidades denunciadas referentes a la Perrera de Son Reus en Mallorca sería necesario protestar ante los responsables de dicho centro. Seguidamente, y para los que vivimos lejos, facilitaré los mail y contactos de los responsables del gobierno local, por otra parte hago un llamamiento a los ciudadanos de Palma para que denuncien estas irregularidades ante la policía local ya que el Ayuntamiento permite realizar una Queja Vecinal presentando un escrito en cualquiera de estas direcciones:
  • En cualquier unidad territorial de la Policía Local de Palma, o en Edificio de la Policia Local (Av. Sant Ferran s/n) o en cualquier UIAP.
Unidades Territoriales
  • Ponent: Avda Sant Ferran s/n (971 22 55 69)
  • Centre: C/ Jaume Lluís Garau, 9 (971 22 59 19) 
  • Nord: C/ Felip II, 19 baixos (971 75 84 87) 
  • Platja: Pl. Maravelles (971 49 05 03) 
  • Llevant - Son Gotleu: Camí de Son Gotleu (971 42 00 01) 
  • Llevant - La Soletat: C/ Fornaris (971 24 13 15) 
Para los que nos es imposible presentar en persona dicha Queja Vecinal:

Enviar escrito pidiendo explicaciones dirigido a la Alcaldesa de palma de Mallorca, Dña. Aiana Calvo Sastre y a la Regidora de Salud y Medio Ambiente Dña. Begoña Sanchez Muñoz a este mail: 010@a-palma.es
 
O dirigiros a la propia perrera A la Atención del Sr. Pedro Morell centreproteccioanimal@sf.a-palma.es

Si lo que queréis es denunciar a la perrera dirigir un escrito a omic@a-palma.es

Como resulta que estas buenas señoras tienen su cargo gracias al partido donde militan que es el PSOE (lease Partido Español) podeis escribir explicando vuestras "inquietudes" desde este formulario del PSIB-PSOE

2 comentarios:

  1. L’àrea de Salut recorda que el Centre Sanitari de Protecció Animal de Son Reus està certificat i treballa amb l’objectiu de potenciar el número d’adopcions, millorar les seves instal•lacions i reforçar el seu equip professional

    Palma, 12 de març.-L’àrea de Salut de l’Ajuntament de Palma, davant de les darreres informacions aparegudes a diferents mitjans digitals, vol aclarir que el Centre Sanitari de Protecció Animal de Son Reus és un centre sotmès regularment al control de la Conselleria d’Agricultura del Govern de les Illes Balears, que ha certificat que les instal•lacions i la gestió d’aquest centre són les idònies.

    Així mateix des de l’àrea de Salut es vol recordar que en els darrers anys es fa feina amb diferents objectius per tal de millorar la gestió del Centre Sanitari de Protecció Animal de Son Reus:

    1. Potenciar l’adopció d’animals: en els darrers cinc anys, hem donat en adopció més de deu mil animals i hem tornat 3500 animals als seus propietaris. En aquest sentit, al llarg de 2009 s’aconseguí donar en adopció un total de 1.924 animals.

    Les nostres instal•lacions tenen una capacitat d’acollida de 2.500 cans per any. L’any 2009 s’acolliren més de 5.800. El municipi de Palma té un conveni amb 33 pobles de la Illa i un dels objectius per al 2010 és que aquests ajuntaments compleixin la Llei autonòmica de benestar animal i que es disminueixi així el número d’ingressos d’animals de companyia per a poder gestionar millor la seva adopció i per tal de poder arribar, amb el temps, al sacrifici zero.

    2. Millorar les instal•lacions del Centre Sanitari de Protecció Animal de Son Reus. L’Ajuntament, gràcies a l’ajuda del Pla E, millorarà enguany les instal•lacions, creant una zona de recepció i hospitalització per a quarantena i animals malalts. Així mateix, s’està reforçant l’equip de veterinaris dels que disposa el centre.

    Igualment, també està previst signar un conveni amb clíniques veterinàries de la ciutat que donarà assistència, les 24 hores, a animals recollits al carrer.


    3. Reforçar l’equip professional i el voluntariat: actualment a Son Reus hi fa feina un equip de 10 professionals, amb 2 veterinaris . Així mateix l’àrea de Salut recorda que existeix un equip integrat per 7 voluntaris que ajuden a passejar els animals que estan a Son Reus.

    L’Ajuntament de Palma se reserva el dret a exercir les actuacions legals que pertoquin si determinats mitjans digitals continuen lesionant la seva imatge.

    ResponderEliminar
  2. esto no esta firmado,ni un logo ni un sello del ayuntamiento de palma no es creible!

    ResponderEliminar

No se publicarán comentarios ofensivos ni con insultos. Algunos el servidor los oculta como Spam, ningún comentario es censurado, si no aparece es por algo ajeno a nosotros. Gracias